Close
Inapoi la postari

Ce rol are o plasa umbrire?

Ce rol are o plasa umbrire?

O plasa umbrire vine la pachet cu un numar mare de avantaje pentru cei care o cumpara si o folosesc. Acest articol este dedicat plaselor de umbrire si ofera informatii interesante cu privire la rolul acesteia. In plus, sunt prezentate si informatii in ceea ce priveste avantajele majore pe care aceasta le are.

Asadar, in cazul in care aveti de gand sa achizitionati o astfel de plasa de umbrire, ar trebui sa cititi cu mare atentie acest articol. Cu cat sunteti mai bine informati, cu atat sunt mai mari sansele ca in cele din urma sa luati cea mai buna decizie. Sa vedem asadar ce rol are plasa de umbrire si ce avantaje are.

Rolul pe care il are o plasa umbrire

In mod evident, inainte de a achizitiona un produs, indiferent de destinatia acestuia, trebuie sa cunoasteti cu exactitate rolul pe care il indeplineste. Fara a avea acest lucru la cunostinta poate fi foarte dificil de luat o decizie.

Asadar, in ceea ce priveste cazul de fata, plasa de umbrire are rolul de a scadea cantitatea de raze ale soarelui care patrund intr-un solar sau intr-o sera. Stim cu totii ca pe timpul verii, caldura de afara este mult mai mare, lumina este mult mai puternica.

Ei bine, toate plantele au nevoie intr-adevar atat de lumina cat si de caldura, insa aceste doua elemente in exces, sunt daunatoare pentru plante. Din acest motiv se foloseste plasa de umbrire deoarece, nu permite ca acesti doi factori sa afecteze plantele din sere sau solarii.

Practic, folia de umbrire scade in mod considerabil din stresul termic la care sunt supuse plantele de catre lumina si caldura. Din acest motiv, se poate spune ca plantele vor avea posibilitatea de a se dezvolta in cele mai bune conditii.

In plus, sa nu uitam faptul ca plasele de umbrire se pot folosi si ca gard de protectie in anumite zone. De exemplu, se pot intalni garduri de acest fel pe santierele de constructii.

Avantajele plaselor de umbrire

Cu siguranta, daca doriti sa cumparati o astfel de plasa, doriti sa aflati care sunt cele mai importante avantaje ale sale. Numarul avantajelor este intr-adevar considerabil, dar cele mai importante sunt enumerate pe scurt in continuare.

Asadar, o plasa umbrire are o durata de viata indelungata in ciuda costului redus. In plus, este stabilizata impotriva razelor UV si nu poate fi afectata de catre diversele produse chimice.

Se poate folosi cu scopul de a elimina pagubele pe care canicula le produce si poate sa protejeze culturile chiar si impotriva grindinei, sau cel putin atenueaza impactul. Plus de asta, contribuie la pastrarea unei temperaturi optime in interiorul serelor si a solariilor.

Comentarii
Scrie un comentariu Inchide formularul